Χαιρετισμός Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη για τις “Ημέρες Θάλασσας 2017”

Ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά τις Ημέρες Θάλασσας, αυτή τη μεγάλη γιορτή για την πόλη μας, που έχει στο επίκεντρο της τη θάλασσα και τον πολιτισμό του Πειραιά. Είναι μια γιορτή που απ’ ότι φαίνεται, την έχει αγκαλιάσει η τοπική κοινωνία, κάτι που αποτελούσε και δικό μας πρωταρχικό στόχο. Οι Ημέρες Θάλασσας αποτελούν πλέον μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στην πόλη μας και αυτό το έχουμε επιτύχει όλοι μαζί.

Ως Δημοτική Αρχή τα τελευταία δυόμισι χρόνια προσπαθούμε με τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες μας να τονίσουμε τη σημασία που έχει η θάλασσα για την ανάπτυξη της πόλης μας. Και οι Ημέρες Θάλασσας κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση, να υπάρξει εξωστρέφεια για τον Πειραιά σε όλα τα επίπεδα.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια μας έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε σύμμαχο την ίδια την κοινωνία του Πειραιά. Παρ’ όλα τα προβλήματα, παρ’ όλη τη δύσκολη καθημερινότητα μας, ο Πειραιάς όταν είναι ενωμένος εξακολουθεί να δημιουργεί, εξακολουθεί να εκπλήσσει τους πάντες με τη δυναμική του, αλλά και την ομορφιά του.

Γιάννης Μώραλης
Δήμαρχος Πειραιά