Χαιρετισμός Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη για τις “Ημέρες Θάλασσας 2019”

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Οι Ημέρες Θάλασσας πραγματοποιούνται για πέμπτη συνεχή χρονιά στον Πειραιά και αποτελούν πλέον θεσμό για την πόλη μας.  Έχουν καθιερωθεί ως θεσμός, πρωτίστως, εξαιτίας της μεγάλης ανταπόκρισης των Πειραιωτών και των επισκεπτών, αλλά και επειδή οι ίδιοι οι φορείς που συμμετέχουν αγάπησαν και υποστήριξαν αυτή τη διοργάνωση.

Είμαστε υπερήφανοι που και φέτος, μέσα από μια ευρεία συνεργασία  φορέων, επιχειρήσεων, συλλόγων και σωματείων με τον Δήμο έχουμε διαμορφώσει ένα πλούσιο και πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα δωρεάν εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Είναι σημαντικό επίσης, ότι κάθε χρόνο, προστίθενται νέοι φορείς οι οποίοι καταθέτουν τις προτάσεις τους προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για την πόλη μας.

 Οι Ημέρες Θάλασσας αποτελούν για εμάς ένα πολύ σημαντικό μέσο για να προβάλλουμε την πόλη μας και να προσελκύσουμε επισκέπτες από κάθε γωνιά της Αττικής. Σκοπός μας είναι να έρθει όσο τον δυνατόν περισσότερος κόσμος στον Πειραιά εκείνες τις ημέρες.

Σας περιμένουμε όλους στον Πειραιά από 3 έως 12  Μαΐου, να ζήσετε την εμπειρία των Ημερών Θάλασσας, να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε την πόλη μας, την ιστορία, τον πολιτισμό και τις ομορφιές της.

Γιάννης Μώραλης
Δήμαρχος Πειραιά