Χρώματα στην πόλη… Piraeus Art Event  

Στις Ημέρες Θάλασσας το κέντρο του Πειραιά, γεμίζει χρώματα και χαρούμενη διάθεση.

Κατά μήκος της περίφραξης των έργων του υπό κατασκευή Μετρό, έναντι του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, η UrbanAct θα υλοποιήσει μια ιδιαίτερη δημόσια τοιχογραφία προσφέροντας στην πόλη και στους πολίτες μια εικαστική ανάσα «πλημμυρισμένη» από την αύρα της θάλασσας. Το έργο θα πραγματοποιηθεί από τους επώνυμους street artists Kez και Same84, οι οποίοι προσεγγίζουν τη θάλασσα και την πόλη, με τον ιδιαίτερο τρόπο και την αισθητική που μπορεί να προσφέρει η streetart.

  • Ημέρες υλοποίησης του έργου: 17-18-19 Σεπτεμβρίου 2020
  • Ώρες: 18:00 – 21:00

Το κοινό μπορεί να παρακολουθεί εξ αποστάσεως τους καλλιτέχνες επί τω έργω και να ζήσει την υλοποίηση ενός μοναδικού εικαστικού έργου.

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και σε συνεργασία με τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τη Β’ Κοινότητα τα παιδιά των καλλιτεχνικών τμημάτων σχολείων της πόλης, θα δώσουν ζωή με χρώματα και ζωγραφιές στα ΚΑΦΑΟ της πλατείας Κοραή.

Οι μικροί μαθητές παίρνουν πινέλα και μπογιές, βάζουν τις δικές τους πινελιές στην πόλη και μετατρέπουν τα ΚΑΦΑΟ σε καμβάδες καλλιτεχνικής έκφρασης.

  • Ημέρες υλοποίησης του έργου: Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2020
  • Ώρες: 09.00 – 13.00

Μέτρα COVID19: Για τους θεατές της δράσης, τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου

Συμμετέχει και υποστηρίζει: Vitex

 


Το πρόγραμμα μεταβλήθηκε έπειτα από τις τελευταίες ανακοινώσεις της πολιτικής προστασίας και την ενημέρωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας , σχετικά με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που αναμένονται να εκδηλωθούν στην Αττική την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ