ΑΝΑΒΟΛΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: “Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ”

ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

H Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος διοργανώνει – σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά – εκδήλωση που αφορά τη συνεισφορά της ελληνικής Ναυτιλίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στις πόλεις, όπως ο Πειραιάς, βραβεύοντας παράλληλα ως επίτιμο Μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος, τον πρ. Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά Ευ. Μαρινάκη για τη συνεισφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο Δήμο Πειραιά.

H Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδοςδραστηριοποιείται ανά την Ελλάδα για την Τοπική Ανάπτυξη, με εκδηλώσεις όπως στην Καλαμάτα με το ΤΕΙ Τοπ. Αυτοδιοίκησης για τα ΕΣΠΑ, στα Ιωάννινα για τους Ηπειρώτες Ευεργέτες, στη Θεσσαλονίκη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τους Γενικούς Γραμματείς των Δήμων και των Περιφερειών, στην Αθήνα για την επιχειρηματικότητα, στην Ξάνθη για τον Καπνό, στην Κομοτηνή για την ανάπτυξη της Θράκης, στην Κέρκυρα για τον Τουρισμό του Κινηματογράφου, στη Λέσβο για τον Θρησκευτικό Τουρισμό, στη Δ. Μακεδονία για το περιβάλλον, στη Ρόδο για την Τουριστική Πολιτική, στη Χαλκίδα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Νέο Καλλικράτη, στο Μαραθώνα για τον Αθλητικό Τουρισμό, στη Μάνη για την προστασία και ανάδειξη των πύργων, στο Πικέρμι για την Παλαιοντολογία και την ανάπτυξη της περιοχής, στα Χανιά για τη διασύνδεση των αγροτικών προϊόντων της Κρήτης με τον Τουρισμό, στο Ηράκλειο για τις Υποδομές της Κρήτης και τον Τουρισμό.

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος, αποτελούμενη από νέους αιρετούς, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, αντιπεριφερειάρχες, έπαρχους και αντιδημάρχους από όλη την Ελλάδα, πιστεύοντας πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να βρει καινούργιους και καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης και ανάδειξης των τοπικών κοινωνιών, για τόνωση της τοπικής οικονομίας, με στρατηγική και όραμα.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ