ΕΚΘΕΣΗ: ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑ∆ΑΣ

Η Παγκρήτια Έκθεση θεσμός πραγματοποιείται για 10η φορά ,  από το Σάββατο 2 Ιουνίου έως και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, η έκθεση θα εμπλουτίζεται από πλήθος πολιτιστικών, μουσικοχορευτικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων που αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα των τοπικών περιοχών της Ελλάδας και γίνονται πόλος έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες. Μουσική, χορός, φορεσιές, γαστρονομία, γεύσεις και μυρωδιές θα σας ταξιδέψουν και θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές κεφιού και συγκίνησης. Για την άρτια διεξαγωγή των παράλληλων εκδηλώσεων, οι διοργανωτές συνεργάζονται μεθοδικά με δεκάδες πολιτιστικά Σωματεία της Αττικής, με εξέχουσες προσωπικότητες και άριστους επαγγελματίες. Ταυτόχρονα όμως καλούν οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο φορέα ή φυσικό πρόσωπο να καταθέσει τις προτάσεις του, προκειμένου να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων.

Για εννιά μέρες παραγωγοί από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα θα πρωταγωνιστούν στο μεγαλύτερο «φιλικό παιχνίδι»  τοπικών προϊόντων, όπου επισκέπτες από κάθε γωνιά της Αττικής θα έρθουν για να γνωρίσουν, να γευτούν και να προμηθευτούν τα φημισμένα τοπικά προϊόντα και συγχρόνως να παρακολουθήσουν ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων που γίνονται πόλος έλξης.

Μια Γιορτή Γεύσεων, Μουσικής, Χορού και Πολιτισμού.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ