Πρόγραμμα 2018

Ημέρα 1
01 Ιουνίου
Ημέρα 2
02 Ιουνίου
Ημέρα 3
03 Ιουνίου
Ημέρα 4
04 Ιουνίου
Ημέρα 5
05 Ιουνίου
Ημέρα 6
06 Ιουνίου
Ημέρα 7
07 Ιουνίου
Ημέρα 8
08 Ιουνίου
Ημέρα 9
09 Ιουνίου
Ημέρα 10
10 Ιουνίου

THE GAME: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3 ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΡΥΛΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Με όχημα ένα εμβληματικό λεωφορείο Volvo SB 85-55 της δεκαετίας του ‘60, το «ΙΕΚ ΑΚΜΗ» σε προσκαλεί σε μία σειρά από ανατρεπτικές ξεναγήσεις στην πόλη! Είσαι 18-25 ετών;  Μπες στο www.iekakmi-roadtrips.gr , επίλεξε τη διαδρομή σου και ζήσε τη μοναδική εμπειρία των ΑΚΜΗ ROAD TRIPS!

Δείτε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΘΑΛΑΣΣΑ”

Η Γκαλερί Καψιώτη υμνεί το «απέραντο γαλάζιο».
Δείτε περισσότερα

«The Urban Game Sketchbook»

Πολιτιστική πρωτοβουλία  που συνδιοργανώνεται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων, την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδας.

Δείτε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΝΟΕ)

Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος  για άλλη μια χρονιά συμμετέχει στις “Ημέρες Θάλασσας 2018”, με ένα ολοήμερο πρόγραμμα ξεναγήσεων στις αθλητικές του εγκαταστάσεις.

Δείτε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΗΡΗ “ΟΛΥΜΠΙΑΣ”

Η Τριήρης “Ολυμπιάς”, λειτουργικό αντίγραφο αθηναϊκής τριήρους του 5ου αιώνα π.Χ. επισκέπτεται για τέταρτη χρονιά την Μαρίνα Ζέας.

Δείτε περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ PIRÉE

Ομαδική Έκθεση από τους Γιώργο Καραφωτιά, Θωμά Τουρναβίτη και Εμμανουέλα Αργυροπούλου.

Δείτε περισσότερα

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΧΟΛΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ

Στο εντευκτήριο του ΝΟΕ, το κοινό μπορεί να πιεί τον καφέ του ή να φάει και να παρακολουθήσει την προπόνηση Σχολών Ιστιοπλοΐας κοντά στις ακτές.

Δείτε περισσότερα

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΕΟΥΜΕΝΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής  Ακτοφυλακής συμβάλλοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις για τις “Ημέρες Θάλασσας 2018” διαθέτει για επίσκεψη και ξενάγηση στο ευρύ κοινό Περιπολικά σκάφη.

Δείτε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ

Για τις “Ημέρες Θάλασσας 2018”, η Εταιρία Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά μαζί με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς διοργανώνουν…

Δείτε περισσότερα

ΤΟ ΠΛΩΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ “ΝΕΡΑΪΔΑ”

Το Πλωτό Μουσείο Νεράιδα, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στον θεσμό «Ημέρες Θάλασσας», θα βρίσκεται ελλιμενισμένο στη Μαρίνα Ζέας από την Παρασκευή 01 Ιουνίου  έως την Κυριακή 10 Ιουνίου και θα είναι ανοιχτό για το κοινό.

Δείτε περισσότερα

ΞΕΝΑΓΗΣH ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΟΜΙΛΟΥ ΕΡΕΤΩΝ

Κωπηλατικοί λέμβοι διαφόρων τύπων και εποχών, έπαθλα των τελευταίων 130 ετών αλλά και ιστορικό φωτογραφικό υλικό, καθώς και οι περίφημοι νεόσοικοι είναι μερικά από τα εκθέματα που θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει το κοινό στο ιστορικό κτήριο του Ομίλου Ερετών.

Δείτε περισσότερα