

Κυρ 29 Μαΐ
|ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ
Ιστιοπλοΐα στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος
Μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε και να θαυμάσουμε τη προσπάθεια μικρών και μεγάλων ιστιοπλόων που μαθαίνουν και προπονούνται στη θάλασσα του Πειραιά!
΄'Ωρα & Τοποθεσία
29 Μαΐ 2022, 10:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.
ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ 18
Σχετικά με την εκδήλωση
Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος για άλλη μια χρονιά συμμετέχει στις “Ημέρες Θάλασσας ”, με ένα ολοήμερο πρόγραμμα ξεναγήσεων στις αθλητικές του εγκαταστάσεις. Στο εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος (ΝΟΕ), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους ή να απολαύσουν το γεύμα τους, παρακολουθώντας την προπόνηση Σχολών Ιστιοπλοΐας που θα πραγματοποιείται κοντά στις ακτές.Παράλληλα, τις ίδιες ώρες, οι εγκαταστάσεις του Αθλητικού Τμήματος του Ναυτικού Ομίλου, είναι ανοιχτές για επίσκεψη για το κοινό.
INFO
Ημέρες: 28 -29 Μαΐου και 4 -5 Ιουνίουυ
Ώρα: 10:00 – 16:00
Τοποθεσία: Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος, Μικρολίμανο
Ο Ναυτικός Όµιλος Ελλάδος (Ν.Ο.Ε.) ιδρύθηκε το 1933 από τον Αντώνη Μπενάκη και μία ομάδα επιφανών Αθηναίων, με σκοπό την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού, της ιστιοπλοϊας, και της ψυχαγωγικής ναυσιπλοϊας (yachting), καθώς και την καλλιέργεια εθνικού θαλασσίου πνεύματος και αγάπης προς τη θάλασσα ως στοιχεία ζωής και προόδου.