top of page
«Κρουαζιέρα θα σε πάω»
«Κρουαζιέρα θα σε πάω»

Wed, 24 May

|

Πειραιάς

«Κρουαζιέρα θα σε πάω»

Mεγάλος διαγωνισμός στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας»

Οι εγγραφές έκλεισαν
Δείτε άλλες εκδηλώσεις

Ώρα και Τοποθεσία:

24 May 2023, 00:00 – 06 Jun 2023, 00:00

Πειραιάς

Πληροφορίες:

Ο Δήμος Πειραιά  στα πλαίσια της διοργάνωσης των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας» θα αναρτήσει στις 24/05/2023  στη διαδικτυακή σελίδα του στο Instagram και Facebook τον Διαγωνισμό στις σελίδες #Ημέρες Θάλασσας# και #Destination Piraeus#. Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό, θα πρέπει μεταξύ των ημερομηνιών 24/05/2023 και 06/06/2023 να κάνετε (i) “follow” την σελίδα των “Ημερών Θάλασσας” και “Destination Piraeus”στο Instagram και Facebook, (ii) “Like” στην ανάρτηση του διαγωνισμού ,(iii) “tag” στα σχόλια ένα Φίλο ή μια φίλη σας και (iv) κοινοποίηση του διαγωνισμού στις προσωπικές σελίδες σας σελίδες Instragram ή Facebook

 

 (β)    Οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση η οποία θα διεξαχθεί μετά την  λήξη του Διαγωνισμού, στις 06/06/2023 στο γραφείο της συμβολαιογράφου κας Λαουλάκου Κυριακής (Κορίνας) επί της οδού Αλκιβιάδου 177, Πειραιάς.

 

 (γ)    Η κλήρωση θα αναδείξει ένα (1) νικητή ο οποίος θα κερδίσει μία τριήμερη κρουαζιέρα τριών (3) διανυκτερεύσεων με την ονομασία «ICONIC AEGEAN» για 2 άτομα (συμπεριλαμβανομένου τον νικητή) οι οποίοι θα μοιράζονται την ίδια καμπίνα (exterior-XA type) της εταιρείας Celestyal Cruises.

 

(ε)     Το Δώρο είναι συγκεκριμένο, αυστηρά προσωπικό και δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με χρήματα, ούτε να γίνει ανταλλαγή με άλλο δώρο ή προϊόν. Το δώρο και η εκπλήρωσή του υπόκεινται στους Όρους Μεταφοράς, τους Όρους και Προϋποθέσεις κράτησης και σε οποιεσδήποτε σχετικές οδηγίες/πρωτόκολλα για επιβίβαση τα οποία δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Celestyal Cruises.   Η κρουαζιέρα ισχύει αποκλειστικά για το έτος  2023 και για τις επίσημες περιόδους λειτουργίας που ανακοινώνονται από την Celestyal Cruises.  Οι ημερομηνίες για την συμμετοχή σας στην κρουαζιέρα και οι κατηγορίες καμπίνας εξαρτώνται από την διαθεσιμότητα.

 

Στο δώρο συμπεριλαμβάνονται: η καμπίνα, όλα τα γεύματα και επιλεγμένα ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων μόνο, το πρόγραμμα ψυχαγωγίας στο κρουαζιερόπλοιο, έκπτωση αξίας 75,00 Ευρώ για κάθε άτομο για οποιαδήποτε εκδρομή στη ξηρά για την οποία έχει γίνει κράτηση (τουλάχιστον 48 ώρες ) πριν την επιβίβαση σύμφωνα με τις ισχύοντες όρους και προϋποθέσεις, τα λιμενικά τέλη και οι χρεώσεις παροχής των παραπάνω υπηρεσιών.

 

Οποιαδήποτε άλλα έξοδα που δεν περιγράφονται ποιο πάνω εξαιρούνται. Οποιαδήποτε αεροπορικά εισιτήρια με σκοπό τη συμμετοχή σας στην κρουαζιέρα μεταφορά από και προς το πλοίο, ταξιδιωτική ασφάλιση, έξοδα επί του πλοίου όπως υπηρεσία δωματίου, wi-fi , καζίνο αφορολόγητα, υπηρεσίες κέντρου ομορφιάς και ευεξίας, καθαριστηρίου κλπ δεν συμπεριλαμβάνονται στο δώρο.

 

1. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

(α)    Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα τα οποία διατηρούν λογαριασμό (account) στο Instagram, Facebook το οποίο αντιστοιχεί σε προφίλ (profile) πραγματικού φυσικού προσώπου.

Β) Οι εν λόγω χρήστες πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας. Σε περίπτωση που ο νικητής είναι κάτω των 18 ετών κατά την ημερομηνία συμμετοχής του στο Διαγωνισμό, και/ή δεν έχει δικαιοπρακτική ικανότητα να αποδεχτεί την ανάρτηση του όνομα του και/ή φωτογραφία αποδοχής του Δώρου, θα πρέπει να δοθεί αποδοχή από τον γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα αυτού.  

2. Αποκλεισμός Συμμετεχόντων.

(α)    Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες κατηγορίες:

i.Όσοι χρησιμοποιούν ψευδώνυμο κατά τη χρήση της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram), με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατός ο έλεγχος της ταυτότητάς τους.

 

i.i. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή πάνω από μία φορά

(β)    Ο αποκλεισμός μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού ακόμα και κατά το στάδιο παράδοσης/αποδοχής του Δώρου.

(γ)  o Δήμος Πειραιά διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια να απορρίπτει οποιαδήποτε συμμετοχή η οποία υποβάλλεται με παράτυπο τρόπο και η οποία συνδέεται με προσβλητικό περιεχόμενο, να απορρίπτει συμμετοχές που παραβιάζουν τους παρόντες όρους, καθώς και να ακυρώνει εκ των υστέρων συμμετοχές που δεν συμμορφώνονται με τους παρόντες όρους. Τυχόν δυσφημιστικά ή άσεμνα σχόλια, ή αναρτήσεις που παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα τρίτων, δύνανται να διαγράφονται από το λογαριασμό των Ημερών Θάλασσας και Destination Piraeus  κατά την απόλυτη κρίση της.

3. Παραλαβή του Δώρου.

(α)    Ο νικητής θα ενημερωθεί από την οργανωτική ομάδα των Ημερών Θάλασσας. με σχετικό προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό του στο Instagram ή Facebook . Η απονομή του δώρου θα γίνει στα γραφεία της εταιρίας Celestyal Cruises, στον Πειραιά.

 

(β)    Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης ή μη αποδοχής του Δώρου από τον νικητή εντός 72 ωρών (3 ημέρες) από την πιο πάνω ενημέρωση, το Δώρο θα δοθεί στον αμέσως επόμενο επιλαχόντα, ως αυτός έχει αναδειχθεί από τη σχετική κλήρωση.

(γ)    Το όνομα του/της νικητή/νικήτριας και/ή φωτογραφία αποδοχής του Δώρου θα αναρτηθεί στις σελίδες των “Ημερών Θάλασσας” και της “Destination Piraeus”στο Instagram και στο Facebook, νοουμένου ότι έχει δώσει την συγκατάθεσή του/της.

 

 

4. Ευθύνη.

 

O Δήμος Πειραιά δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε αδυναμία, λάθος, παράλειψη ή ανακρίβεια στη διαβίβαση, λήψη και καταχώρηση συμμετοχής στο Instagram ή  Facebook στη μη ορθή ή ελλιπή λειτουργία του Instagram ή Facebok , η οποία οφείλεται σε ανωτέρα βία ή σε ενέργειες τρίτων προσώπων.

5. Ενημέρωση για Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων.

(α)    Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θα παρέχονται στις σελίδες «Ημέρες Θάλασσας»και  «Destination Piraeus» (εφεξής «τα Δεδομένα») θα χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς του Διαγωνισμού.

(β)  Ο Δήμος Πειραιά  θα επεξεργάζεται τα Δεδομένα εφαρμόζοντας κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προστασίας των Δεδομένων και δεν θα τα κοινοποιεί

σε οποιουσδήποτε τρίτους.

 

 (γ)    Το όνομα του νικητή θα δημοσιεύεται μόνο κατόπιν παροχής της συγκατάθεσής

του για το σκοπό αυτό.

 

 (δ)    Σημειώνεται ότι τα Δεδομένα θα τυγχάνουν επεξεργασίας από τον Δήμο Πειραιά για όσο καιρό είναι αναγκαίο για σκοπούς απονομής του Δώρου.

(ε)    Αν ο νικητής δεν επιθυμεί να παραλάβει το Δώρο, τα όποια Δεδομένα ενδεχομένως να δόθηκαν θα διαγράφονται.

 

 (στ)   Σημειώνεται ότι ο νικητής διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των Δεδομένων του ή περιορισμού της επεξεργασίας που τον/την αφορά ή του δικαιώματος αντίταξης στην επεξεργασία των Δεδομένων, συμφώνως του περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων αυτών, Νόμου του 2018(Ν.125(Ι)2018)

 

 (ζ)    Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία αναφορικά με την επεξεργασία των Δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 2144053461 Ή στείλετε προσωπκό μήνυμα στη διεύθυνση e-mail imeresthalassas@piraeus.gov.gr ή στο info@destinationpiraeus.com

6. Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων.

(α)   o Δήμος Πειραιά  διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει την προωθητική δράση για το Διαγωνισμό ή να προβεί σε τροποποίηση των όρων αυτού, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση.

(β)    Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Ο Διαγωνισμός δεν προωθείται, ελέγχεται, τυγχάνει διαχείρισης ή σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο με το Instagram ή  Facebook  

Μοιραστείτε στα Social:

bottom of page