top of page
Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας
Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας

Κυρ 28 Μαΐ

|

Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας

Eνημέρωση του κοινού για την επιστήμη της Λογοθεραπείας και η ευαισθητοποίησή του σε θέματα σχετικά με τις διαταραχές του λόγου, ομιλίας, επικοινωνίας, φωνής και κατάποσης

Οι εγγραφές έκλεισαν
Δείτε άλλες εκδηλώσεις

΄'Ωρα & Τοποθεσία

28 Μαΐ 2023, 10:00 π.μ. – 8:00 μ.μ.

Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά , Φίλωνος 29

Σχετικά με την εκδήλωση

Η 11η Μαΐου θεσπίστηκε από τον ΣΕΛΛΕ ως η Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας (ΠΗΛ) και εορτάζεται, ανά την Ελλάδα, όλο τον Μάιο, με ημερίδες ενημέρωσης, διανομή έντυπου υλικού, αρθρογραφία στον τύπο και ατομικές συναντήσεις (συμβουλευτικοί σταθμοί) με επιστήμονες λογοθεραπευτές. Όλες οι δράσεις, στο πλαίσιο της ΠΗΛ, είναι δωρεάν για το κοινό.

 Στόχος της είναι η ενημέρωση του κοινού για την επιστήμη της Λογοθεραπείας και η ευαισθητοποίησή του σε θέματα σχετικά με τις διαταραχές του λόγου, ομιλίας, επικοινωνίας, φωνής και κατάποσης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και για το 2023, προγραμματίζονται εκδηλώσεις (ενημερωτικές ημερίδες, αρθρογραφία στον τύπο και διανομή έντυπου υλικού) σε περισσότερες από 10 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, με τη συνεργασία και την υποστήριξη Δήμων, Ιδρυμάτων, Συλλόγων και άλλων τοπικών φορέων. Η ΠΗΛ τελεί και φέτος υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και την αρωγή και στήριξη του Υπουργείου Υγείας.

Η κεντρική εκδήλωση της Αττικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου…

Κοινή χρήση αυτής της εκδήλωσης

bottom of page