top of page
«ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΕΥΣΕΙΣ» , Μικρολίμανο
«ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΕΥΣΕΙΣ» , Μικρολίμανο

Παρ 22 Σεπ

|

Πειραιάς

«ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΕΥΣΕΙΣ» , Μικρολίμανο

Bραβευμένοι σεφ και master θα παρουσιάσουν γευστικές δημιουργίες εμπνευσμένες από τη θάλασσα του Πειραιά και θα μάς μυήσουν στα μυστικά της ψαροφαγίας και της οινογνωσίας

΄'Ωρα & Τοποθεσία

22 Σεπ 2023, 7:00 μ.μ. – 24 Σεπ 2023, 7:00 μ.μ.

Πειραιάς, Ακτή Δηλαβέρη, Πειραιάς 185 33, Ελλάδα

Σχετικά με την εκδήλωση

  • ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ
  • ΠΑΡ. 22/9 – ΚΥΡ. 24/9
  • ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ: ΠΑΡ. 22/9 ΩΡΑ 19:00

To «Piraeus Taste Festival: Sea Food and More», «σαλπάρει» με την εκδήλωση «ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΕΥΣΕΙΣ». Bραβευμένοι σεφ και master θα παρουσιάσουν γευστικές δημιουργίες εμπνευσμένες από τη θάλασσα του Πειραιά και θα μάς μυήσουν στα μυστικά της ψαροφαγίας και της οινογνωσίας. Οι επιδείξεις μαγειρικής θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε μια πρωτότυπη γαστρονομική εμπειρία με την υπογραφή καταξιωμένων chef, pastry chef, sommelier -εξειδικευμένων επαγγελματιών στον τομέα του κρασιού- που θα προτείνουν τις δικές τους γεύσεις και δημιουργίες.

ΠΑΡ. 22/09, 19:00 - 21:00

  • Chef Χριστόφορος Πέσκιας, εστιατόριο Balthazar
  • Master of Wine, Κωνσταντίνος Λαζαράκης
  • Chef Κωνσταντίνος Παππάς, εστιατόριο «Παπαιώάννου»
  • Γωγώ Παπαδιονυσίου, food blogger Mamatsita
  • Chef Γεώργιος Tσούλης, ambassador στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία «Taste the Ocean»

ΣΑΒ. 23/09, 18:00 - 21:00

  • Εxecutive Chef, Παναγιώτης Γιακαλής εστιατόριο Piscis
  • Head Pastry Chef Στέφανος Διαμαντόπουλος, Le Votre Piree,
  • Chef Αμαλία Κυριακού, εστιατόριο Mardi

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/09, 18:00 - 21:00

  • Chef Γιώργος Συγγελάκης, εστιατόριο Naval
  • Pastry Chef Χρήστος Βέργαδος, καθηγητής ΙΕΚ ΑΛΦΑ
  • Chef Ιάκωβος Απέργης, Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά

Κοινή χρήση αυτής της εκδήλωσης

bottom of page