

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ
|Ορμος Αφροδίτης, Πειραϊκή
ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ
20:30 «ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ 2» ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 22:30 «Ο ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ»
Ώρα και Τοποθεσία:
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ορμος Αφροδίτης, Πειραϊκή, Ακτή Θεμιστοκλέους 288, Πειραιάς 185 39, Ελλάδα
Πληροφορίες:
20:30 «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» | Κινούμενα σχέδια, παιδική ταινία.
Τα συναισθήματα ενός κοριτσιού | Της Ράιλι, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί σε μια νέα πόλη. Μέσα στο μυαλό της, η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία καθοδηγούν τις αντιδράσεις και τις αναμνήσεις της.
22:30 «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο Δίσκος του Πεπρωμένου» | Περιπέτεια, ταινία δράσης.
Ο διάσημος αρχαιολόγος | Επιστρέφει για μία τελευταία αποστολή. Μαζί με τη βαφτιστήρα του, αναζητά έναν μυστηριώδη δίσκο που μπορεί να αλλάξει την ιστορία, ενώ αντιμετωπίζει παλιούς εχθρούς και νέους κινδύνους.
Διοργάνωση: Destination Piraeus, Διεύθυνση Εξωστρέφειας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Τουρισμού, Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων «Ο Άγιος Νικόλαος». Συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά